Blijf op de hoogte
donderdag, februari 25, 2021

Woningverbetering:
Woningen en bedrijfspanden worden sneller verkocht of verhuurd, tegen een betere prijs, door ze te moderniseren en up to date te maken voor ze in de verkoop of verhuur gaan.
Het aanbod van de woningen en bedrijfspanden is hoog en potentiële klanten hebben veel keus. U wilt toch dat uw woning of pand daar uitspringt?

installatiewerk-4          

Bij ons wel financiering mogelijk:
Door nieuwe wetgeving op het gebied van hypotheekverstrekking (geen financiering voor de verbetering van een woning achteraf meer te krijgen) wordt de koop/huur vaak afgeblazen omdat men zelf nog teveel en met eigen geld moet investeren in de woning.
Indien uw woning of pand gemoderniseerd en verbeterd is, kunnen potentiele kopers er zo in en is dit wel financierbaar. Twee vliegen in één klap! U verkoopt uw woning of pand sneller en tegen een goede prijs en de koper kan er direct intrekken! 

timmerwerk-1
Financiering / hypotheek:
Door de huidige hypotheek-veranderingen kunnen potentiële kopers geen extra krediet meer opnemen om de woning op te knappen. In ons concept tackelen we deze problematiek, want de woning is gereed en kopers  kunnen er direct intrekken.
Dit alles is financierbaar.
Home Attent ontzorgt u van A tot Z. Van sloop-, schilder-, bouw- en installatiewerkzaamheden tot het leveren van sanitair, keukens en woninginrichting.

tegelwerk-4

Aanpak:

  • Snel en tegen een scherp tarief wordt uw woning of pand aangepast volgens de samen met u geformuleerde eisen.
  • Wij adviseren u over de mogelijkheden en aanpassingen die, uit onze ervaring, snel rendement voor u opleveren.
  • Er wordt gewerkt met transparante en vaste prijzen. U weet dus direct waar u aan toe bent.
  • Wij kunnen dit doen in overleg met uw makelaar of rechtstreeks met u. Informeer gerust naar de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op.

Kom kijken in onze nieuwe showroom.
Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend gesprek om alle mogelijkheden die Home Attent biedt aan u te presenteren.
Maak snel een afspraak voor en bezoek onze showroom in Tynaarlo. Stuur Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. een email of bel 0592-268 930.

footer-webside